Няма по-нагъл от Тити Папазов! Това неговото вече е свинщина в центъра на София!

7 Dni Bulgaria01.05.2022
3
Тити Папазов продължава с опасното си шофиране из родните пътища. Автомобилът на баскетболния треньор профуча отново на червен светофар, като за малко не предизвика масова катастрофа, видя репортер на „Уикенд“. 

Черната „Киа” с регистрационен номер СВ 4727 АС мина на чисто червен светофар и за секунди се размина от причиняване на тежък инцидент. Случката се разигра в идеалния център на София, на една от пресечките на бул. „Витоша”, видя нашия репортер. Първо ни направи впечатление наглото погазване на правилата за движение, а след това видяхме познат номер. Тити профуча толкова бързо, че нямаше как да бъде заснет, явно на това разчита и е толкова смел зад волана.

Константин Папазов е редовен в нарушенията на пътя. За последните години баскетболният треньор има над 13 фиша, а общата сума с глоби към КАТ възлиза на 3000 лв. При последното си нарушение на пътя Папазов на няколко пъти обеща, че повече няма да нарушава правилата, но след това бе спипан от граждани още няколко пъти да „прелита“ на червено. Тогава той се оправда, че друг е шофирал возилото му, а от камерите на КАТ не се вижда кой е зад волана, та лъжата му успя да мине и се отърва от нова глоба.

„В живота няма съвършен човек. Аз имам слабост и това е управлението на автомобила. Не искам да карам като бесен, просто ми идва отвътре. Сега няма сила, която да ме накара да мина на червено. Този, който ме снима в нарушение, за да бъде мотивиран да го направи отново, а аз да бъда мотивиран да не го правя повече, ще го наградя точно с толкова, колкото е санкцията“, заяви преди време ревльото, но по всички личи, че това са били само празни думи, без да си вземе поука.

У нас е честа практика друг човек да поема вината за катастрофи и нарушения на пътя. Обикновено истинският извършител помага финансово на мнимия такъв, който се съгласява да го лишат от точки или цяла шофьорска книжка. Само преди дни бе разбита и нагла бригада от ченгета, които успявали да „оправят” глоби на стотици нарушители на пътя.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ