Ужасяващи разкрития: Криминалисти с първи версии за жестокото убийство в Дупница

Полиция, Крими

Тялото на 60-годишен мъж беше открито рано тази сутрин в Дупница. Около 6 часа сутринта мъжът е бил открит на тротоара пред хранителен магазин.

По тялото са открити множество синини в областта на главата. Мъжът е от София, идентифициран е, казаха от полицията.
Проверяват се няколко версии. Възможно е столичанинът да е починал в резултат на нанесен побой. Има и предположение, че може да блъснат силно и при падането да е получил травма на главата, несъвместима с живота.

Първоначалните данни сочат, че през нощта мъжът се е черпил с местни хора, по повод Гергьовден, в близост до мястото на смъртта си. По непотвърдена информация мъжът се казва Георги и е празнувал именния си ден. След полунощ между седящите на масата е възникнал скандал. Установяват се участниците в среднощния запой.

Според източници от разследването мъжът е бил пребит с цел грабеж. Задържани са двама непълнолетни, съобщи БНТ.

Разследващите установили, че единият от задържаните забелязал, че възрастният мъж разполага с няколко банкноти от 100 лева.

Повикал приятеля си и двамата нападнали жертвата с удари по тялото. След като го обрали, оставили мъжа в безпомощно състояние.

Предстои да бъде извършена аутопсия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ