Бомба! Сотир Цацаров заживя с Ани Салич, двамата се носят на крилете на любовта

payimage-518823

Тв звездата Ани Салич най-после вдигна завесата над личния си живот и категорично призна, че има нов мъж до себе си.

Откровението новинарката направи в своя фейсбук профил, където в полето за семеен статус вписа „във връзка“. 53-годишната журналистка очевидно е открила любовта повторно и отношенията с човека до нея са преминали в сериозен етап, щом за пръв път си позволява да разкрие интимни подробности в любовен план след развода й с бащата на децата й Бранко Салич.

По гореща информация на ПИК новата любов на тв звездата е бившият главен прокурор Сотир Цацаров, който след оттеглянето си от КПКОНПИ оглави отдел във Върховна касационна прокуратура. Двамата живеят от няколко месеца на семейни начала и се носят на крилете на романса.

Връзката им засега е повече от дискретна, като никой от двамата не се е решил да я официализира публично. И все пак най-близките им приятели, както и колегите на Салич от Нова телевизия се радват на процъфтяващите им чувства. Вече са ги обявили за „светска двойка на годината“.

Ани е горда майка на две деца от предишния си брак с продуцента Бранко Салич, с когото се разделиха пред 5 години. Синът им Лазар завърши в Холандия и се занимава с компютри, като бил истински хакерски гений. Дъщеря им Хана пък е пълна отличничка в столичната Първа езикова гимназия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ