Теди Александрова: Тони Стораро ми прати клипчето с клането на агнета, след това се разделихме с Емрах

емрах стораро теди александрова

Тони Стораро пратил на Теди Александрова клипчето с клането на агнета. Това заяви певицата наскоро, като изрази съмнение доколко случващото се във видеото може да е курбан, както твърди бившият й приятел Емрах Стораро, малкият син на Човека Глас, пише ХотАрена.

„Баща му ми го изпрати на вайбър. Какво е, Господ знае”, вдига рамене певицата на „Пайнер”. Видеото срази немалко хора в социалните мрежи, когато преди време Теди го показа, споменавайки, че пет агнета са дадени в жертва. Кадрите провокираха доста коментари и реакции. При все, че у нас практиката да се колят животни по селата – дали за месо или курбан, не е от вчера. Видеото на клана Стораро потресе със смразяващата сцена, в която се виждат трупове на агнета, насред които се коли поредно. Целият този ужас се случва на фона на мюсюлманска реч от ходжа, животински вопли и кучешки лай. „Те казват, че това е курбан”, припомни певицата при скорошна своя медийна изява.

Теди и Емрах се разделили окончателно в деня след курбана. Семейството на певица било против да връзката им от самото начало. След като родителите на Емрах определят обкръжението му и с кое момиче ще върти любов, „трябвало от самото начало да си оттеглят детето”, смята певицата. Тя имала контакт с бащата на Емрах – Тони Стораро, през цялото време: „Говорили сме. Един път с готин тон, един път – със скандали. Различно, на приливи и отливи”.

Теди сподели още, че и преди семейството на Емрах ходело при ходжа. Певицата изтъкна, че в края на връзката й с младия певец имало напрежение и стрес помежду им. „Вкъщи имаха скандали с него и той се чувстваше притиснат и разпънат”, каза тя. Причината е, че Емрах искал да бъде с нея, въпреки всичко, но и желаел да угоди на семейството си. В резултат певецът имал моменти на избухване. За един от тях изпълнителката разказа в социалната мрежа. В кратка разправия, малко преди раздялата им, Емрах й счупил носа. Певицата не скри, че и преди се е случвало той да избухва. Не се примирявала с изблиците му на агресия и даже се опитвала да ги спре, но все пак призна, че неведнъж го е извинявала – той е по-малък, стресиран е, объркан е. В крайна сметка тя не отрича, че и двамата са имали принос в скандалите и истината винаги била по средата. От себе си тя се стараела да дава търпение и време Емрах да пребори тази си избухливост. „За любовта всеки прави компромиси”, заяви Теди.

Въпреки това двамата се разделят, при това „много грозно”. Затова и певицата посмяла да разкаже и покаже нелицеприятни детайли от отношенията си с Емрах. Била предизвикана. Според нея, Емрах започнал първи, а причината е, че я заподозрял в разпространяването на слух за негова връзка с проститутка. „Не съм аз!”, категорична е Теди. Тъкмо, защото е обидена, тя и поиска Сторарови да й заплатят песните, които направила за Емрах, докато били заедно. Това все пак се случило, така че Тони Стораро спазил думата, която й дал.

В момента Теди Александрова работи по нови песни, като не крие, че ще направи поне една за драмата си с Емрах. „Няма как да не направя. По принцип, не, че искам да дълбая в цялата тази ситуация, но аз съм човек, който ги прави нещата по истинския начин. Ще го излея това по някакъв начин в песен, задължително. Със сигурност няма да е: върни се, страдам, липсваш ми, обичам те, ама защо така стана… Просто искам да си кажа някои ключови неща, да канализирам цялото това нещо поне за добро. От целия този цирк, който се случи, поне да излезе един хит”, сподели певицата.

Готова е за нова връзка, но не я търси. В момента не е фокусирана върху откриването на нова любов. Освен това вярва, че тя идва при нея рядко, но винаги спонтанно. Може и да не я търси, но пък е „отворена енергийно”. „Имам нужда да ми се случи нещо, което да ми направи пеперудки в корема. След няколко греди в живота на човек, накрая идва истинският”, вярва Теди Александрова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ