Шеф на Левски: Беше ужасно, но виждаме светлина в тунела! За кратко постигнахме много

Ивайло Ивков Левски

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призова за доверие към новото сдружение „Левски на левскарите” по време на среща с феновете във Варна. Той коментира и актуалното състояние на клуба, като каза, че „вижда светлина в тунела“ и се похвали, че задълженията на клуба се погасяват редовно, предава БЛИЦ.

„Благодаря за излъчването, което имате. Човек се разтреперва, когато ви гледа. Тази любов, която имате към отбора си личи. Това ни дава сила, за да правим каквото можем. Има и една друга дума, която трябва да върнем, за да дойде и късметът отново. Нещо ни бягаше в последните години. Почтеност. Може да не сме най-добрите, може да правим грешки, ще си ги казваме. В същото време имаме увереността като виждаме резултатите. За кратко постигнахме много. Има купища работа, а вие много точно уцелвате ритъма”, започна Ивков.

„Стадионът е цел номер едно. Задълженията лека полека вървим, виждаме светлина в тунела. Беше ужасно. В момента няма неизплатена заплата в клуба. Погасяваме и обслужваме всичките си задължения”.

„Прочетох доста хейт след учредяването на сдружението. Нормално е, но дайте да си кажем притесненията в срещите, а не анонимно. Тези били обсебили, онези … аз ги познавам всички момчета в Управителния съвет. Те помагат страшно много, организираха всички срещи. Вие сте в крак с кухнята в клуба. Защо да не се съберат пари за клуба и хората да ги дават с радост, а един ден да участват в избора на ръководството на клуба. Трябва да има управителен съвет. Знаете ли, че никой не искаше. Те го правят безкористно. Тези хора си отделят от времето. Подкрепето го. Като се съберете 10-20 хил. човека кой е този тартор, коя е тази агитка, които ще ви обсебят? Не виждам проблем и трябва да подходим с повече доверие. Досега само казвах, че го подкрепяме, но това не е достатъчно. Време е да вземем страна. Аз съм на страната на тези, които учредиха „Левски на левскарите” и опитват да направят нещо“, завърши изпълнителният директор на Левски.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ