Покъртително! Наша народна певица в разтърсваща изповед: 27 години бях пребивана и тероризирана брутално…

Румяна Попова

Народната певица Румяна Поповяа е била години наред жертва на домашно насилие.

Изпълнителката на македонски песни е била пребивана от мъжа си Александър Попов, който е музикант. След 27 години брак двамата се разведоха през 2016-а, като коментираха причината с баналното „несходство в характерите“.

Днес, отърсена напълно от преживяното певицата разкрива жестоката истина. „Бях омъжена за класически насилник. Тероризираше ме непрекъснато, случаите, в които съм пребивана от бой са поне пет. Не броя десетките случаи на шамари, извиване на ръцете и скубане. Но не искам да се връщам към този кошмар и да говоря за това. Просто съжалявам, че търпях толкова дълго, а не поисках развод поне 10 години по-рано, когато започнаха първите изблици на насилие“, разказва Румяна Попова.

От три години тя е щастлива с нов мъж до себе си. Не са се женили, а живеят на семейни начала, пише „Уикенд“. За първи път изпълнителката се чувства обичана и щастлива.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ