„Ергенът“ Виктор удари дъното: Възползва се всячески от натрупаната слава

виктор

„Ергенът“ Виктор Стоянов удари дъното с последното си участие във фолк кючек. Изглежда мачото иска да се възползва от натрупаната слава в момента и не подбира предложенията за работа и снимки, стига да са добре платени, пише Шоу Блиц.

Преди формата той се е снимал в клипове на Глория, Галена и Андреа, а наскоро представи и еротично видео с Емануела. Това не му стигна и реши да се включи в кючек, писан специално за него.

Парчето е на певицата Саша Рико и носи типичния балкански ритъм, който те кара да скочиш отгоре на масата и да въртиш ханша и да щракаш с пръсти.

Текстът на песента е покъртителен, отчитат меломани в социалните мрежи. „Храни се със златна лъжица, а има мила душица. Радват му се дори непознати, а живее в палати“.

И продължава така: „С валута фрашкан е до гуша, а главата хич не го слуша. Всяка манекенка му е фенка, той избира си ги по преценка“.

В лентата Виктор играе себе си и отново обгрижва момичета, които кани на вечеря.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ