Крачка напред! Синът на Стефан Данаилов се обвърза с кредит за половин милион!

стефан данаилов син

Синът на Стефан Данаилов изтеглил колосален кредит в размер на почти половин милион долара, за да запише висше образование в Щатите, където от години пребивава. От 30 юли Владимир вече бил студент по медицина в университета Маршал в щата Вирджиния.

Тъй като не можел да си позволи да плаща високите такси, се възползвал от държавен заем, който възлизал на 80 хиляди долара годишно, с които да покрива разходите по образованието си. Той щял да получа сумата в началото на всяка семестриална година, като планирал да следва общо 6, защото мечтата му била да стане хирург, а сумата щял да връща, когато сложел бялата престилка и започнел да практикува професията.

Наскоро Владко и съпругата му Виктория, с която бяха двойка дълго време, но вдигнаха скромна сватба зад Океана през декември 2017 година, бяха на гости на татко му в България. „Целта на посещението ми е да го видя сега, защото поне 7 до 10 години няма да имам възможност да се върна в България. Медицината е сложна наука и ще ми е много трудно. Това е най-сериозното обучение, така че няма да имам време“, споделя наследникът на актьора. „Ще живея с пари назаем от правителството.

След четири години ще започна практика и тя трябва да е минимум три години, а ако съм хирург – шест, и поне 40-50 часа седмично ще съм ангажиран с учене“, хвали се Владко, като е категоричен, че изобщо не се интересувал от наследството на баща си, за което се заговори наскоро по повод думите на Ламбо, че е изготвил завещанието си. Тогава Стефан Данаилов сподели, че е дошло времето и за това, защото напоследък не бил в цветущо здраве. Освен че губел зрението си, вече бил трудно подвижен и се налагало винаги да има някой край него, който да го придържа, докато ходи.

Депутатът от БСП иронично подметна, че за всеки от родата щяло да има по нещо от имотите му, защото бил уредил нещата юридически и само трябвало да се изчака. Той щял да остави двустайния си апартамент в столичния квартал „Бояна“, както и част от спестяванията си на сина си Владимир, а останалото щяло да иде при доведения му син от брака му с Мария – Росен Цанков, както и при двамата му внуци от него – близнаците Александра и Виктор. За тях и Росен щял да остане семейният апартамент на Мария в кв. „Изток” до студентските общежития и останалите спестявания на Данаилов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ