Ужасяващо! София осъмна с плакати на министър на Киро: Убиец! (СНИМКИ)

радостин василев

София осъмна с разлепени плакати на министъра на спорта Радостин Василев. На тях той е гол до кръста, показващ мускули. На фона на това с големи букви е изписано Sport killer – убиец на спорта. На голото му тяло пък с червени букви е написано „Оставка“, предава tribune.bg.

Плакатите са разлепени в целия център на столицата, а най-голяма концентрация има около ресорното на Василев министерство.

Това е поредното недоволство към министъра на спорта, който в началото на мандата си успя да се скара с редица федерации, а много от тях останаха без никакво финансиране.

Припомням, че благодарение на министър Руди страната ни за първи път в историята си няма да участва в Световното по вдигане на тежести за младежи. Биатлонистите вече месеци наред са без заплати. Абсолютен прецедент е и, че 4 месеца спортните федерации са оставени без финансиране, а състезания продължават да отпадат от календара.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ