ГЕРБ: България затъва, в ход е план за унищожаване на страната! Управляват ни аматьори и шарлатани

десислава атанасова

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова чете гневна декларация от парламентарната трибуна срещу управлението на Кирил Петков и компания.

„Преди една година започна „Промяната“, за да продължи с хибрида, който е това правителство“, започна Атанасова.

По думите й партиите на промяната са поели курс към реваншизъм и поставяне на червени линии в българското общество.

„Нашите предупреждения всеки път се сблъскваха с лозунги и клишета“, негодува Атанасова. Тя изброи какви пари е оставило в държавата правителството на ГЕРБ и какво е било построено и изградено.

„Цената на тока беше 117 лв., цената на газа – 37.70 стотинки. Сега са съответно 500 и 143 лева. България затъва в икономическа криза, върви с бързи темпове към финансова криза и дългова спирала“, изригна председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

По думите й за 1 година не е решена нито една криза и не е отговорено на нито едно предизвикателство.

„Хиляди български граждани бяха подложени на репресиите на Рашковото МВР“, каза още тя.

„Управляват ни аматьори и шарлатани. Всяка седмица се поема нов дълг. Един месец няма решение на хакерската атака на „Български пощи“. Всеки знае и може да каже кой печели от невъзможността те да работят – собственикът на куриерска фирма и ваш министър“, продължи Атанасова.

„Превърнахте се в унищожители на правовия ред“, отсече председателят на парламентарната група на ГЕРБ.

Според нея външната политика на България e превърната в килер, където Петков е посрещан.

„След една година се оказа, че победена беше политическата система. А това, което трябваше да бъде изчегъртване на нашата партия, се превърна в зануляване в държавата. По изчегъртването на партията ни стартира процес на унищожаване на основните носещи системи в държавата“, каза още тя.

„Във времена на война разделението на българското общество е безпрецедентно. Това са гнилите плодове на вашата „Промяна“. Все по-малко стават в тази зала онези представители на мнозинството, които продължават да повтарят как са отстранили ГЕРБ от власт. Никой не ни е отстранявал. Ние вярвахме, че след нас ще дойде управление, което ще надгражда. За съжаление, се оказа, че сме предали управлението на страната в ръцете на абсолютно несъстоятелни хора. От една година обществото живее в някакъв кошмар. Никой не знае утре какво ще му се случи, не знае дали ще бъде излъган и измамен. Вашите избиратели не са доволни, никой вече не е доволен. По-лошото е, че всички са уплашени. В ход е план за унищожаване на страната“, заключи Атанасов.

„Единственото хубаво е, че в този парламент има опозиция. Ние с всички сили ще пречим на това да продължавате да унищожавате Родината ни. За нас тя е само една, ние друго гражданство нямаме. Ще работим за това България да бъде фактор отново не само на Балканите, но и в ЕС. На вас ви остава само едно – оставка!“, завърши председателят на парламентарната група на ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ