Венци Стефанов с призив към министър Руди Гела: Опомни се! Хората ще те линчуват

Венцислав Стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на спортния министър Радостин Василев, който предупреди, че може да отнеме лиценза на Българския футболен съюз, ако получи основание за това, поемайки отговорността за всички последствия от едно такова действие. В коментар пред „Спортал“ Стефанов призова Василев да се „опомни“.

„Най-страшното нещо е, когато даден човек си помисли, че светът се върти около него! Господи боже! Ако този човек направи такова нещо, хората ще го търсят за линч! Министре, опомни се! Във футбола има хиляди хора, които хранят семейства. Министърът иска да ги остави без хляб ли? Ние, клубовете, какво ще правим, когато извадят България отвсякъде? Лудогорец, ЦСКА, Левски и да речем Ботев (Пловдив) като не играят в евротурнирите, знаете ли колко пари ще пропуснат да вземат? Ами феновете какво ще правят? Това е безумие и ми е чудно как човек, който се има за интелигентен, може да говори такива неща. Той интелигентен човек ли е или е простак? С какво ще запомнят този министър хората?”, коментира Стефанов.

„Докато не спечели Бербатов, само циркове ли ще има? Съберете си 1/3 подписи, внесете ги, явете се на конгрес, спечелете го. Той казва, че бил получестен конгресът през миналата есен – ти да видиш! А министърът полу ли участваше на страната на Бербатов? Пак повтарям – в българския футбол и покрай него работят хиляди хора, които си изкарват прехраната. Министърът да не прави глупости, а да се хване да работи за българския спорт. Днес си министър, утре – не“, допълни президентът на Славия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ