Джамбазки: Нинова ръководи властта, ДеБъ слугува на БСП! Правителството пада

Ангел Джамбазки

Натискът към България идва от западните страни и САЩ, а той трябва да се обърне – те трябва да накарат РС Македония да спазва споразуменията, за да може да започнат преговори за влизане в ЕС. Това каза за предаването „Твоят ден“ по NOVA NEWS евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Всъщност, парадоксално, това поведение на САЩ и ЕС работи за руските интереси. Договорът трябва да се спазва и не се спазва от правителството в Скопие. В учебниците, медиите, политиците продължават с езика на омразата срещу България, това не се е променило“, каза още Джамбазки.

Според него една от задачите на настоящото управление в България е била да предаде позицията на страната ни, но те може би са разбрали, че ще пострадат много.

„Ако българското правителство се огъне, ще се счупи. Това управление се ръководи от Нинова, а „Демократична България“ слугува на БСП. Промени ли се българската позиция по отношение на Северна Македония, правителството пада“, коментира Ангел Джамбазки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ