Актьорът Алек Алексиев ужасяващи разкрития: Получавам смъртни заплахи!

алек алексиев

Успешният български актьор Алек Алексиев, познат от филми и сериали, разкри по bTV, че получава смъртни проклятия заради това, че в последните месеци е ходил 6 пъти да носи помощи в Украйна. Той помага на бежанци, но също така напоследък и помага на украинци да се върнат в страната си.

При последното си пътуване Алексиев е закарал в градовете Виница и Днипро хирургически инструменти за 25 хиляди лева, които пък са събрани с благотворителна акция.

Пишат ми хората разни глупости, например: Да умреш в Украйна, чуждопоклоннико!“, „приятни“ неща за събота сутрин“, разкри Алек пред бТВ.

Според актьора обаче в момента има да се свърши определена работа, за да се помогне на украинската кауза и той чувства, че е негов дълг да го направи.

Не става с пожелания, щото ако ставаше, Путин щеше да е мъртъв“, по този начин Алек Алексиев отговаря на хейтърите си. Той също така е недоволен, че много артисти, музиканти и други хора на изкуството у нас стоят безучастни към войната и не правят нищо, за да помагат на страдащите от нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ