Бомба в българския футбол: Любо Пенев поема ЦСКА 1948?!

Любослав Пенев

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Любослав Пенев е сред обсъжданите имена за нов наставник на ЦСКА 1948, съобщава БЛИЦ.

„Червените“ се провалиха снощи в борбата за класиране на баража за Лигата на конференциите, завършвайки 1:1 с Локомотив (Пловдив) на „Лаута“, а веднага след мача Николай Киров обяви, че напуска. При това положение ръководството на ЦСКА 1948 търси спешно нов треньор, а Пенев е един от вариантите.

Легендата на ЦСКА е без работа от декември миналата година, когато се раздели с Царско село. Преди това Любо Пенев беше начело на „армейците“, които изведе до спечелването на Купата на Бългaрия – победата с 1:0 над Арда на 19 май 2021 г. Той беше уволнен от „Армията“ след победа именно над ЦСКА 1948 (4:2).

Освен, че за момента не е ясно кой ще смени Николай Киров, в ЦСКА 1948 умуват и на кои футболисти да предложат нови договори. На около 15 от играчите от настоящия тим контрактите изтичат в края на юни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ