Бареков сензационно: Разпитаха ме европрокурори! Скоро ще арестуват хора на Киро и Радев

7 Dni Bulgaria21.05.2022
николай бареков

Бях поканен тази седмица заедно с мои съмишленици от Европейската прокуратура на госпожа Кьовеши, за да дадем в писмен вид допълнителни пояснения по сигнал за злоупотреба със средства на ЕС и корупция на депутати и министри от сегашното управление в България.

Срещите бяха в официална комуникационна точка на Европрокуратурата с европрокурори, а не в Министерски съвет, както си мисли, че стават работите секретарката на премиера Лена Бориславова.

Разследването се извършва по разпореждане Агенцията за финансови измами на ЕС (ОЛАФ) и включва десетки евродепутати, депутати, лидер на партия и вицепремиер от Четворната коалиция. Злоупотребите са направо срамни кражби и скоро ще им припари под краката на всички замесени.

Чудя се, дали това е имал предвид Кирчо Петков, който заплаши по телевизията с арести до 6-8 месеца от Европрокуратурата някакви хора, които искали да му свалят правителството?

Мисля, че и неслучайно напоследък Бойко Рашков се крие и мълчи, а искането на оставката на Гешев рязко секна след иззетите записи от МС.

И аз също като Кирчо смятам, че арести ще има до края на годината, ама в неговите редици ще са.

От профила във Фейсбук на Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ