Скандални рокади в МВР: Гласят жената на министър Руди Гела за шеф на РПУ в София

payimage-517045

Огромно напрежение се е възцарило през последните дни в столичното Девето Районно управление в София, пише „ПИК“, като се позовават на свои източници.

Причината е, че ръководството на МВР е принудило шефът на районното Стефан Дойчев да си подаде заявление за преместване. Служителите на 9-о описват Дойчев много добър и коректен ръководител, а под негово командване управлението отчитало много добри резултати.

Въпреки това Дойчев подал заявление за преместване, като за никого от служителите му не е тайна, че той е бил принуден от своите началници да си тръгне.

Още по-притеснителен за полицаите в 9 РПУ бил слухът, че за негов заместник се спряга Нина Василева. Тя е съпруга на министъра на спорта Радостин Василев и в момента е заместник-началник в 3-то Районно.

В коридорите на 9 РПУ служители вече открито заявяват, че ако Василева поеме поста, ще има масови заявления за преместване, тъй като почти никой не иска да работи с нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ