Вандалски акт! Нова кооперация бомбардирана, собствениците на апартаменти ужасени

Полиция, Спецакция, МВР

Нова, модерна жилищна кооперация в ж. К „Еленово“, бе обстрелвана с яйца тази нощ. Неизвестни вандали счупили по стените, терасите и прозорците на живеещите в блока десетки яйца, които разтичайки се по стените са превърнали фасадата на кооперацията в грозно свидетелство на нечия простотия, предава Струма.

Това се случва за пореден път в същата кооперация. Първият път собственици на изцапани апартаменти сезираха полицията за действията на вандалите, но резултат нямаше.

Днес отново ще подадат сигнал. “ Не е възможно да не могат да се открият злосторниците, цял ден мием яйцата по прозорците и по терасите ни. Това е безобразие. Остреща е магазин, който се охранява с камери, вероятно те са записали извършителите. Може да се провери. Наблизо има капанчета, където се събират всякакви хора да Пият и да се забавляват и предполагаме, че това е тяхно дело, но е крайно време да се вземат мерки, казват собствениците на жилища в блока.

От снимките, които направихме ясно се виждат поразиите, направени след бомбардировката с яйца, при това че голяма част от изцапаните площи бяха почистени. За пореден път сме свидетели на проява на изкюлчително ниска култура и липса на възпитание, нещо с което Благоевград често се сблъсква. Само преди ден публикувахме материал за млади хора, които напълниха фонтаните в центъра на града с перилен препарат и ги превърнаха в сапунен остров насред площада.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ