СКАНДАЛ! Бясната учителка от детска градина „Надежда“ се връща на работа (ВИДЕО)

градина Надежда

Пореден скандал във вече добилата печална известност детска градина „Надежда“ в Плевен. През февруари заведението се „прочу“ с хлевоустата госпожа Гатева. Педагожката в предпенсионна възраст бе записана от родители на дете. Записът бе публикуван в социалните мрежи и бързо достигна до стотици хора.

„Ти къде се намираш, бе?”, „Ти не разбра ли, че аз командвам тука? Тука каквото кажа, това ще правиш! Като не ти харесва има други градини в тоя град”, „Ама ти си направо ненормална ма” – това са само част от изразите, които се чуват в записа.

Днес родители на деца от същата детска градина застанаха пред камерата на Би Ти Ви. Оказа се, че след скандала, Гатева е излязла в болничен, който изтича тези дни. Перспективата изнервената госпожа да се върне отново на работа, никак не се харесва на родителите. Хората заявяват, че няма да пуснат децата си, ако Гатева бъде върната на работа.

Директорката на детската градина заяви, че нямало как да уволни Гатева, пък и жената била преди пенсия и нейно право било да реши дали да остане на работа или не.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ