Ето защо е голям носът на кумеца на Киро: За 5 месеца направихме повече от ГЕРБ за 10 години

7 Dni Bulgaria29.05.2022
payimage-514827

„За петте месеца, в които Четворната коалиция управлява, сме направили повече, отколкото 10 години ГЕРБ преди това“, заяви пред БНР министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер.

Слушалите пък започнаха да се чудят нормален ли е дългоносият еврейн!? И какво точно са направили за 5 месеца, освен влошаването на качеството на живот! Други пък напомниха старата мелнишка поговорка: Фали ма муцко, да не серам у тебе!

По думите му правителството ще реагира адекватно в момента, в които види „непосилна тежест върху българското общество или части от него“.

По темата с танкерите с втечнен газ Лорер изтъкна, че енергийната зависимост от руски газ е приключила, а двата танкера са първата стъпка в тази посока. „По отношение на цените не вярвам да плащаме 30% повече от останалите, газпромските цени. Намирайки дългосрочни договори, „Газпром“ цените ще останат в далечното минало“, заяви той.

Според Лорер датата 1 януари 2024 г. за еврото е постижима, ако започнем техническото изпълнение сега.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ