Плеймейтката Глория Аенска била последната любов на наследника на Самоковеца: Знаеше, че ще го гръмнат!

аенска

„Прекарах с Тони последните четири месеца преди да го убият. Бяхме неразделни. За последно го видях вечерта преди стрелбата. Тогава той се чудеше дали да пътува за някакъв ангажимент извън София. Остана и на следващия ден  ден го убиха“, разказва  плеймейтката Глория Аенска.

За първи път след години тя проговаря за аферата си с един от символите на мутренските години на прехода. Убит през 2005-а, Антон Милтенов все още е сочен като наследник на Косьо Самоковеца. Глория тогава е много млада и е наясно с какво се, но Милтенов я печели с поведението си, пише „България Днес“.

„Антон беше страшно интелигентен и грижовен. Аз не мога да коментирам той с какво се е занимавал. Мога да говоря за него като човек-истински джентълмен. Беше много сладък с очилцата които носеше. Говорехме си много за политика. Обичаше да слуша джаз. Белослава бе любимата му певица. Посещавали сме много нейни участия“, връща назад лентата Глория.

От началото на любовната им история са минали 13 години. Време в което тя е започнала нов живот. Тя разказва и за промяната, която е забелязала у Клюна в последната  седмица от живота му. „Затвори се в себе си. На думи не е казвал нищо. Той беше много обран и не говореше излишно. Спряхме да излизаме. Виждахме се в къщи. Живеех в апартамент на центъра на София. Когато идваше на всеки етаж слагаше по един човек охрана. Беше малко параноик на тази тема. Видяхме се вечерта преди убийството. Каза набързо, че се чуди дали да тръгне извън София. Прати ми целувка и замина. Останал е в София. Така стана убийството. Можел е да го предотврати, можело е да бъде и по друг начин, но може ли човек да избяга от съдбата си“, споделя Аенска.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ