Разводът е на косъм! Премиершата Линда оценява снимките непознати в социалните мрежи

линда

Съпругата на министър-председателя Кирил Петков – Линда МакКензи е избрана да бъде част от международно жури, което търси най-апетитните кадри в Instagram.

„За да попаднеш в селекцията на Линда и другите две членки на журито – Савина Николова и Мария Жекова, които оставиха своята голяма следа в тв формата MasterChef, а Мария грабна и победата в сезон 2021, не е необходимо нито да си професионален готвач, нито фотограф.

Достатъчно е да умееш да се наслаждаваш на храната и да споделиш това усещане на кратко в кадъра, който те е вдъхновил, посочват организаторите

Общият награден фонд за България е 2000 лв., а фотоконкурсът Art Food Inspirations се провежда в 10 държави.

Линда Петкова дава жокер на ентусиастите, като разкрива с какъв кадър тя би се включила, ако беше на тяхно място:

„Със сигурност със снимка на торта! Парче торта в красива чиния, аранжирано може би с плодове или сметана – нещо, което изпъква, но не отвлича вниманието от чистите съставки в рецептата.“

През следващия 1 месец, до края на кулинарната надпревара, която завършва на 30 юни, Линда, Савина и Мария ще ти напомнят чрез социалните си мрежи и готварските си творения, че очакват да покажеш на целия свят колко е „вкусен животът ти“!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ