Трагедия! Голямо нещастие сполетя обичаната българска певица Славка Калчева

славка калчева

Голямата българска певица Славка Калчева е пострадала лошо преди няколко месеца. Изпълнителката на „Бяла роза“ си е счупила крака, разкри тя пред „България Днес“.

Инцидентът станал през март. Калчева вече е добре. Не е с гипс. Кракът не я боли. Ала все още се страхува да го натоварва. През уикенда изпълнителката на вечния хит „Бяла роза“ бе гост на най-голямото добруджанско хоро. Хоротеката се проведе в село Бранище.

„Не успях да се хвана на хорото, защото гледам да си пазя крака. Все още не ми позволява да скачам, тъй като отскоро съм добре – обясни пред „България Днес“ Калчева. – Събитието бе много впечатляващо. Стадионът в селото бе очертан с ленти като границите на България. Много хора имаше“, обясни още Калчева, която за пръв път е гост на хоротеката. Калчева не пропуска да изпее най-големия си хит „Бяла роза“. През тази година песента навършва 22 години.

„Не водя статистика колко пъти съм я пяла. На всяко събитие, тържество, събор, концерт я изпълнявам поне по два пъти. Винаги питам хората, когато приключа с репертоара си, какво искат да чуят отново. И те са категорични. Искат си „Бяла роза“. Когато ги попитам дали не им е омръзнала, ми казват, че няма как това да се случи“, разкрива още Калчева.

Народната певица планира да изненада феновете си. По случай годишнината от създаването на най-големия й хит Калчева вече ще го изпълнява по два пъти. „Щом чуят „Бяла роза“, всички се хващат на хорото. Затова вече на изяви ще я пея по два пъти, без публиката да ме кара. Това е моят подарък за феновете“, добави Калчева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ