Почерняло е от полиция в страната! Издирват жена под дърво и камък (СНИМКА)

полиция

Столичната полиция издирва Мирослава Людмилова Гълъбова, с адрес в кв. „Лозенец“. Търсената жена е на видима възраст около 40-45 години. Тя е висока на ръст – метър и 96 см, с кафяви очи, тъмна коса до раменете, много слаба, съобщават от МВР.

Вероятно е облечена в розов суитчър с бели ръкави, с тъмни дънки до над глезените. Обута е в тъмни маратонки с бели подметки.

В неизвестност е от 29 май, когато около 8 часа е видяна в района на хотел „Плиска“ на бул. „Цариградско шосе“, откъдето следите й се губят. Въпреки усилията на полицаите за издирването й, до момента тя не е открита. Мирослава Гълъбова страда от психическо заболяване, обича да пътува и е възможно да е напуснала пределите на столицата.

Хората, които разпознават търсената и имат информация къде може да бъде намерена, да позвънят на тел. 112; 02/86622 27; 02/9824160; 02/9823918 или в най-близкото поделение на МВР, за да помогнат за издирването й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ