Мариана Векилска побесня! Заговори за мръсотии и прости хора

Мариана Векилска

За първи път виждаме Мариана Векилска толкова ядосана, а думите от устата й режат като бръснач. Бившата новинарка се включи на живот от своя профил във „Фейсбук“ и показа ужасяваща гледка на пъпа в София, от която на всеки нормален човек би му се погнусило.

Думите на Векилска отприщи дълбока дискусия, а тя приложи още доказателства за думите си и грозната действителност, с която се сблъскваме.

Мариана Векилска излезе на разходка със своето куче, но се втрещи на ужасяваща гледка на тротоара. Друго куче преди това се е изходило по голяма нужда, но собственикът не е преценил за необходимо да почисти след него. А това напоследък се оказва голям проблем, тъй като пред всеки блок в столицата има по един такъв недобросъвестен гражданин и стопанин на пухкавите животинки, които нямат вина, че не са попаднали на правилния човек.

„Не стига, че кучетата ни така опикават София, че градът заприличва на Единбург в неделя сутрин, но и не си събирате лайната след тях. Как е възможно това?! Толкова ли сте прости, защото това може да го направи само прост човек! Да оставиш ако като от кон след себе си и да си отидеш да си легнеш вкъщи. Докато имаме този манталитет нещата няма да стават по-добри. Възмутително, ужасяващо, гадно е това“, коментира във видеото Мариана, която показва нагледно кучешкото изпражнение.

„Веднъж, докато чаках кучето си да се изака, от един балкон отгоре някой ме наплю. Не улучи, но го разбирам този човек“, казва още тя, пише show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ