Алекс Сърчаджиева се разплака в ефир: Извинявайте, направо ми разказахте играта!

сърчаджиева

В телевизионния ефир днес Алекс Сърчаджиева изненада зрителите със сълзи, които потекоха внезапно от очите й като река. Актрисата, която винаги е удивлявала със силата си, показа единствената си слабост – своята щерка София. Именно София и видео посланието от нея, накараха Алекс да се разрида и да не успее да спре сълзите.

„Размазахте ми хубавия грим, а вашите гримьори така се постараха хората“, усмихна се после Сърчаджиева, едва успяла да си поеме дъх.

„Извинявайте, направо ми разказахте играта. Това никога не съм го очаквала!“, каза Алекс на водещата в ефира на Нова.

„Как ме развълнувахте! Боже, много ви благодаря!“, допълни тя.

В клипчето София й каза колко много я обича и как се гордее с нея за всичко, което е и което е постигнала сама. Знаем, че след гибелта на Иван Ласкин Александра е и майка, и татко за детето си.

Алекс благодари на колегите си от бранша, които са я зарадвали с невероятния подарък – наградата „Аскеер“ за нейния моноспектакъл. Но и „На живо“ наистина е най-гледания и обичан от публиката спектакъл в рамките на цяла една година. С него актрисата напълно си заслужи не само тази награда, а и много бъдещи.

Тя разказа, че най-трудно й е било, когато София е поискала да изгледа представлението в Лондон, но обещала да не плаче и го изпълнила. „След края ме гушна и ми каза, че е горда. Попита ме защо досега не съм й дала да го гледа“, през сълзи си спомни Алекс.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ