Жестока семейна драма разтресе Марио от „София ден и нощ“

1534756396-mario-se-skara-s-brat-si-i-dade-vtori-shans-na-gadjeto-si-foto-1

Адриан Зурков, по-известен като Марио от сериала „София ден и нощ“, се скара с брат си и заряза фитнес веригата, която двамата развиваха успешно в САЩ, пише „Телеграф“.

В края на месец май Адриан напусна продукцията на Нова по собствено желание, а зад решението му стояло предложение на брат му, който му обещал по-добра работа в САЩ. Идеята била Зурков да помага в ръководенето на трите фитнес зали в Маями, Вирджиния и Мериленд, Двамата започнали добре, но впоследствие отношенията им започнали да охладняват, тъй като всеки гледал в паничката на другия, Екранният Марио не издържал на напрежението и решил да остави отново бизнеса в ръцете на брат си, въпреки ясната представа, че няма да получава заплата следващите месеци. Зрителите на сериала са изключително доволни от развоя на историята, защото отново ще могат да гледат любимеца си, без значение дали това ще се случи в сериала или някой телевизионен сериал.

Със завръщането си Зурков е дал втори шанс на връзката си с Таня Дешева, сочена за двойничка на Николета Лозанова. Фенове подозират, че те не са се разделяли или ако това е станало са били верни един на друг въпреки разстоянието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ