Диона разплака феновете: Загубих бебето, бях на косъм от смъртта! Аз съм си виновна

диона

Фолк певицата Диона призна в емоционално интервю, че е загубила детето си. Тя обвини за случилото се основно себе си, като обясни, че затова е виновна кариерата й. „Диона ми го отне… Защото Денислава реши да сподели радостта си, че е сгодена… За бременността си не съм говорила, защото тя беше тежка и предпочитах да не говоря. Поради невнимание и това, че не на време спрях с участията, напрежението и работата направиха това, което се случи. Отделно имах и лични неща, които преживях в този период. Просто организмът ми не издържа на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка едновременно“, призна изпълнителката.

„Случи ми се едно от най-тежките неща – загубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, съсипа ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере“, сподели още тя в интервю за Мон Дьо и Нова телевизия. В този тежък период за фолк дивата, тя обвинила артистичния си образ и това, че не се спряла на време от работа. „Осъзнах, че ако Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто исках да се скрия, да се изправя… сглобих се напук на всичко и всички“, казва още певицата.

Не бях готова да се откажа от сцената, за да стана майка. Просто организмът ми не издържа на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка едновременно.

„Случи ми се, защото не бях готова да бъда майка. Това е много повече от това да направиш една песен хит, от една успешна кариера. И е най-трудното. Не бях готова да се откажа от сцената, за да стана майка“, категорична е Диона, която малко преди да загуби бебето къса и с годеника си. „Разделихме се, защото не преодоляхме това изпитание. Проблемите ни почнаха малко преди да загубя бебето. В следствие на нашата раздяла, получих болки, притеснения и се стигна до тук. Но не обвинявам за случилото се само него, а двама ни“, изповяда се още блондинката.

Връщайки се към най-трудния си момент, тя признава, че е била на косъм от смъртта. „Имаше момент в който можех да умра, трябваше да ми преливат кръв. Лежах в болница почти две седмици“, признава фурията на сцената. Въпреки, че с приятеля й били много скарани, се срещнали след това и обсъдили случилото се. „Дадохме си сметка, че не сме били готови за тази крачка“, заключава тя и е категорична, че не е готова за ново обвързване.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ