Див екшън: Изрод пръсна с тръба главата на мъж, купил ипотекираното жилище на баща му

165452341685908

Бургазлията Петър Вълчев пръсна главата на мъж, който купил от търг на ЧСИ ипотекирания апартамент на баща му. В петък Районният съд в Бургас е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 43-годишният побойник. Той е обвинен за това, че е причинил две средни телесни повреди на друго лице, пише Флагман.

Грозната сцена се разиграла в началото на април т.г., когато се провела публичната продан и Златко станал новия собственик на малък апартамент в сърцето на морския град, на ул. „Трайко Китанчев“. Само няколко часа, след като мъжът бил въведен в имота, го очаквала неприятна изненада.

Когато сина на бившия собственик – Петър Вълчев разбрал, че бащиното жилище вече е във владението на друг стопанин, отишъл да му търси сметка. Бесен от ситуацията той нападнал Златко с метална тръба. Удрял го по цялото тяло и дори му пукнал главата.

Бургазлията Петър Вълчев е криминално проявен и осъждан. Към момента на деянието той е бил с условна присъда от предишно провинение отново за побой, което означава, че ще изтърпи старото си наказание от 1 година, както и новото, ако бъде признат за виновен за случая от ул. „Трайко Китанчев“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ