Ад на АМ “Тракия“: Зрелищна катастрофа остана в историята, шофьорите спират и се хващат за главите

катастрофа

Невероятна катастрофа е станала у нас. Видео от инцидента се появи в социалните мрежи тези дни и веднага породи коментари и реакции от потребителите. На кадрите се вижда как колата се качва върху мантинелата и започва да „танцува“ по нея.

Автомобилът почти се прехвърля през ограждението, като се създава впечатление, че ще изхвърчи в другото платно, отново се връща върху мантинелата, почти се преобръща, но в крайна сметка се приземява на 4 гуми. Шофьорът успява да спре перпендикулярно на шосето.

Инцидентът се развива на АМ „Тракия“ между Вакарел и София, преди разклона за Нови Хан. Кадрите са на видеорегистър на превозното средство, което се е движило зад колата. Инцидентът е станал в края на миналата година.

Не е ясно каква е причината за инцидента, но в коментарите се включва и авторът на поста, който обяснява, че е спукал задна дясна гума и това е прредизвикало катастрофата. В крайна сметка всички от автомобила слизат живи и здрави.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ