УЕФА зарадва Левски с отлична новина, ,,сините“ отстраняват нередности

левски

Левски е получил добра новина от УЕФА. „Сините“ са успели да вземат лиценз на стадион „Георги Аспарухов“ за предстоящото участие на тима в Лигата на конференциите.

Инспекторите на европейската футболна централа са оставили няколко забележки за определени нередности, които трябва да бъдат отстранени, пише „Мач Телеграф“. От клуба обаче са обещали, че тези проблеми ще бъдат изчистени в срок, като така отборът ще може да домакинства на своя стадион при завръщането си в Европа.

Левски ще може да играе на „Герена“ само в мачовете от предварителните кръгове и в плейофа, но не и при класиране за груповата фаза. Ако се класира за този етап на турнира, Левски ще трябва да се премести на стадион „Васил Левски“.

Въпреки спекулациите от последните дни, националният стадион все още успява да покрие изискванията на УЕФА и на него могат да се играят европейски мачове.

Друга добра новина за „сините“ е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказанията на тима за мачове без публика. А двубоите в Европа ще бъдат едно от основните пера за попълване на касата с приходите от билети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ