Коли и беси в „На кафе“: Гала се изгаври с новобранеца панелист, напът да изгони и шеф Балкански

Гала

Павел от рап дуета Павел и Венци Венц’ явно отчаяно се нуждае от постоянни приходи и присъствие в ефир, защото иначе едва ли би се подложил на униженията, които търпи в „На кафе“.

След като буйният и своенравен актьор Дарко Ангелов беше изгонен от Гала, за „лошото момче“ с татуировките се отвори шанс, от който той сериозно иска да се възползва. Отношението на титулярите към Павел обаче е като към новобранец в казармата от едно време.

Рапърът буквално „стъпва на пръсти“ в предаването, като внимава да не предизвика дори и най-малкото противоречие.

Павел безпрекословно се съгласява на всичко, което поискат от него „старите“ в екипа. Така той се оказа напъхан в доста смешен надуваем екип на тиранозавър по повод кино рубриката на „На кафе“.

Колегите не проявиха никакво съчувствие, докато гледаха пародийната ситуация. Напротив, докато изтегнати на диванчетата нагъваха пуканки, те накараха Павел да тича из студиото. Ромина Тасевска извади телефона си за да снима унизителния момент, а писателят Георги Блажев изкоментира в ефир задните му части.

Самата Гала пък наблюдаваше цялото упражнение без никакво съчувствие и от позицията на всесилен началник, който може да изгони от предаването всеки, когато си поиска.

Напрежението в екипа на предиобедното шоу по Нова телевизия обаче расте.

Това пролича от думите на шеф Атанас Балкански, който по неясна причина беше подложен на критики от Гала, която заяви, че е намерила друг да готви вместо него в следващите дни.

„Тръгнала си всичките да ни махаш, първо Дарко, после мен…“, каза с усмивка кулинарният спец.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ