PR на Десислава Радева: Ясно е, че хората на власт, са едни усмихнати еничари на Херо Мустафа

херо мустафа кирил петков

След 100 дни вече е ясно, че хората, които дойдоха на власт, са просто едни усмихнати еничари на американската посланичка, коментира пред БНР журналистът Мартин Карбовски.

„За 30 години досега не съм виждал толкова удобно за американците българско правителство. Това хората го усетиха и тези бяха намразени по-бързо от всички останали, които бяха намразени през тези 30 години“, изтъква Карбовски. Той настоява, че Слави Трифонов следва да отговори защо толкова дълго е стоял в коалицията.

„При положение, че повечето му назначения не бяха одобрявани от никого, защо толкова търпение извади Слави, за да получи едно нищо, а накрая и да се окаже виновен, че разпада хубавата им коалиция“, отбелязва журналистът. Според него лидерът на ИТН не е искал да стане национален предател.

„Кирил Петков се опита да продаде Македония и Слави Трифонов си удържа на думата. Натискът беше американски и европейски. Това Дългия (Станислав Трифонов – б.р.), ако го позволи, ще да е национален предател“, смята Карбовски.

По думите му ПП „управляват през компромати и то не за някой провинил се, а компромати за тези, които не им ходят по свирката“.

Журналистът прогнозира, че следват предсрочни избори.

„Хората започнаха да мечтаят обратно за Бойко Борисов“, констатира Карбовски.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ