КОШМАР! Юлиан Вергов на косъм от смъртта, открили го целият в кръв

Юлиан Вергов

Артистът Юлиан Вергов разказа брутална случка от миналото си. Той бил на косъм от смъртта, открили го целият в кръв, докато се борел за живота си, предава БЛИЦ.

Историята обаче дори не свършва до тук. След като се прибира с две гипсирани ръце от болница, на Вергов му се случва нещо още по-скандално и от което го било много срам.

Историята е истинска и е разказана от самия него. Актьорът бе гост на подкаста на Тото. Там той решава да сподели случка, когато още е бил гадже едва от две седмици с майката на щерка си.

Вергов живеел на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ в столицата и се подвизавал на партерния етаж на блокче.

Един ден забелязал младеж, който разбива коли и краде касетофони. Осъзнал, че следващата кола е неговата и в този миг зарязал прясната си приятелка и хукнал по боксерки навън, за да варди движимото си имущество.

След забележката му обаче престъпникът го нападнал с отвертка. Последвала люта битка и дошли полицаи. Вергов разказва, че целият бил в кръв. След момент осъзнал, че пръстите му са счупени и бъдещата му жена се наложило да го закара в „Пирогов“.

Е, историята далеч не свърша дотук и, ако си мислите, че до момента е скандална, то трябва да научите какво предстои минути по-късно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ