Лена си глътна езика за скандалното й видео с Киро! Разтяга локуми как от ИТН тряскали врати

лена бориславова

Министрите на „Има такъв народ“ напуснаха заседанието на Министерския съвет с тропане и тряскане на врати при приемането на бюджета на заседанието на кабинета. Това заяви началникът на кабинета Лена Бориславова пред Би Ти Ви.

Тя не обели дума скандалното видео с Кирил Петков, което публикува ПИК.

Бориславова увери, че властта ще направи всичко възможно да не се стига до предсрочни избори. Вместо да работим всички заедно, те се впускат на политически битки, за да трупат дивиденти, разкритикува Бориславова ИТН.

Бориславова се надявала, че разумът в политиката на ИТН щял да надделее, а не да се изпълняват сценарии, както в последните два парламента.

Тя недоумява кой депутат ще застане срещу увеличението на пенсиите и отстъпката за горивото, които са предвидени в актуализацията на бюджета от 1 юли. Ако от опозицията заемат принципна позиция, а не искат постове, за кабинета ще е важно да прокарат бюджета да мине, коментира Бориславова.

Според нея не трябва да се хвърля правителството под автобуса, а да се търси решение в полза на българските избиратели.

По думите й авторитарните закони не са били от страната на премиера Кирил Петков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ