Шок в Бургас! Стъжниха живота на извратеняка Милен, правил оргия с жена си и малолетната си дъщеря

милен бургас

Извратенякът Милен Александров от Средец, арестуван заради системното изнасилване на 12-годишната си дъщеря, което много често било съчетано със секс оргия със съпругата му, бе доведен преди минути с белезници в Окръжния съд на Бургас, съобщава Флагман.

Днес трябваше да започне разпоредителното заседание, но то бе отложено, защото жертвата му вече е събрала смелост и не само иска да се изправи срещу него в съдебната зала, а и да присъства на заседанията. Тя щеше да го направи още днес, но е възпрепятствана заради матура, на която се явява в този момент. Момичето прави всичко по силите си, за да излезе от гетото, да се образова и има нормален живот.

Доказателствата срещу Милен са много сериозни и той със сигурност ще получи сериозна присъда. Срещу него е свидетелствала съпругата му, която твърди, че била принуждава да участва в сбърканите секс игри на мъжа си. По думите й той я заплашвал и пребивал, ако откаже да се включи в оргията.

Още по-шокиращото е, че развратните действия са извършвани многократно пред очите на други две малолетни деца на семейството – момченце и момиченце, на които е обяснявано, че това са „игри за големи“ и скоро и те щели да бъдат включени в тях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ