Алгафари нахока отцепниците от ИТН: Псевдополитици! Влязоха в НС заради Слави

payimage-537517

Политическият пиар Нидал Алгафари написа критичен коментар в социалните мрежи по повод политическата обстановка у нас. По думите му Слави е бил прав, когато е искал да назове партията си, Няма такъв народ. Няма и такива народни представители. Ето какво написа още той:

Приятели,

вчера имах неблагоразумието да изслушам брифинга на предателите и другия на кохортата около Слави.

Толкова ме погнусня от факта, че тези хора са народни избраници, че вече се чудя кое дъно още не са стигнали.

Тези предатели имат самочувствието, че са толкова популярни и обичани от избиращите ги, че започват да фантазират в свободен стил. Това, което ги направи народни представители е името и славата на Слави. Може да си дважди професор, трижди обичан от близките си, но никога, ама никога не биха стигнали без Слави до стълбището на Народното събрание. Тези предатели се сетиха да говорят за морал, за ценности, за достойнство, чак когато Слави предприе правилното и вярно решение за имиджа на партията му. Явно беше прав, Слави, когато искаше да назове партията си, Няма такъв народ. Няма и такива народни представители.

Инсталираните във властта, Просто Киро и тумбата му, хорово запяха тропари за решението на предателите, най-вече за реалния образ на „Поп Кръстьо“ в настоящето. Един след друг различни празни физиономии от таз тумба се изтъпанчиха по медиите да защитават предателството, низкото поведение и тоталната бай Ганьовщина.

Тази сбирщината от кол и въже, обединени около надменното министърче, което щеше да види този пост посред куково лято, ако не бе Слави, заплашва, държи се сякаш е напушен, лензи се, с вид на конте от „Криворазбраната цивилизация“, са се надявали да увлекат и да ги последват всички от парламентарната група в гнусното им дело. Мислех да ги определя като тиквеници, но не искам да обиждам тиквената баница с такива псевдополитици.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ