Звезден скандал! Калканджиева разбуни духовете с думите си за Наоми Кембъл: Нагла и претенциозна

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева често се забърква в скандални ситуации, но този път не е главно действащо лице, а коментатор. Шестата по красота се изказа за инцидента с Наоми Кембъл на летището в София с думите:

„Не вярвам служителите на летище София да са проявили расизъм към Наоми Кембъл“, каза за „България Днес“ Жени Калканджиева. Тя е от малцината българи, които се познават лично с шоколадовата топманекенка и са се срещали с нея на много места по света.

„Познавам Наоми още от времето когато работих в Милано. Засичали сме се по кастинги, дефилета и дискотеки. Нейното поведение понякога е нагло. И може би точно това е подразнило служителите на летище София“, споделя Жени. Модната шефка не скри, че не е очарована от маниерите на своята знаменита колежка. Тя я определя като скандална.

„Едва ли служителите на летище София са се престарали с контрола към Наоми, повече отколкото към мен или който и да било български гражданин“ допълва ексмоделката.

„Наоми е много претенциозна. Това е известно“, уточни Калканджиева.

„В България има достатъчно цветни хора, представители на какви ли не раси, които никога не са се оплакали, че служители на летище София са се държали расистки с тях“, коментира още неостаряващата красавица. За нея основна причина за обвиненията на Наоми Кембъл към летище София остава особеният й характер.

„Убедена съм, че е скандализирала с претенциите си служителите на летището“, добави Калканджиева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ