Почерня от полиция във Варна! Кражба, побой и отвличане на мъж вдигнаха служителите на реда

Полиция

Криминалисти от ОДМВР-Варна задържаха трима за отвличане и побой на мъж, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Разследването започнало на 14 юни, след като постъпил сигнал от потърпевшия- 21-годишен жител на Аксаково, че предната вечер, около 19 часа, в жк „Владислав Варненчик“ му е нанесен побой, след което противозаконно е бил лишен от свобода и откаран с автомобила му в землището на с. Каменар.

Там побоят продължил, след което бил изоставен в безпомощно състояние, в началото на града, в който живее. В резултат на ударите мъжът е получил множество охлузвания.

Нападателите са използвали и пистолет- неустановен към момента, с който са искали да всеят допълнителен респект, произвеждайки няколко изстрела. В хода на предприетите незабавни действия криминалистите установили тримата нападатели- варненци на 18 и 21 години., като по-младият е криминално проявен.

Извършителите са привлечени в качеството им на обвиняеми за извършено престъпление по чл.142, ал.2 от Наказателния кодекс. Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ