Сензационно! Саша Илич призна нещо за трансферите и разочарова феновете на ЦСКА

саша илич

Новият треньор на ЦСКА Саша Илич говори преди заминаването на отбора за Австрия, където ще протече втората фаза от подготвителния лагер на тима. Сръбският специалист съобщи още колко нови попълнения очакват „червените“, предава Блиц Спорт.

„Засега всички играчи са здрави и подготовката минава без сериозни проблеми. Имахме само леки такива през последните 5-6 дни с Мено Кох. Заминаваме без националните ни състезатели, които ще дойдат направо на лагера в Австрия“, каза Илич на летището.

„Може би ще вземем още две нови попълнения и това ще бъде съставът ни за новия сезон“, информира сърбинът, разочаровайки феновете на тима, които очакваха още поне четирима нови играчи освен привлечените вече Станислав Шопов и Лазар Туфеджич.

„Доволни сме от жребия за Европа. Определено сме фаворит, но нямаме право да подценяваме нашия съперник, защото всяка грешка може да бъде наказана“, каза Илич.

Както е известно, ЦСКА се падна срещу Македония Гьорче Петров от Северна Македония във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

„Имаме един месец да се подготвим и да бъдем на нивото, което се очаква от нас в Европа и в първенството“, каза още Саша Илич.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ