Шести депутат си събу гащите: Пияница от „Биг Брадър“ изостави ИТН и са подаде на „Промяната“

payimage-532880

Шести депутат на ИТН напуска редиците на Слави Трифонов и ще крепи тройната коалиция на ПП, БСП и ДБ. Това е Кирил Симеонов – първият, признал си, че Кирил Петков до е викал в „някаква негова лаборатория“ (бел. ред. Биологическия факултет на СУ).

„В политиката влязох без да имам родители партийци, без някой да ме подкрепя, без бизнесмени зад мен. Когато се видях със Слави Трифонов той ме попита за какво си тук, за какво се бориш. Аз му казах – тук съм, за да се борим срещу системата, срещу статуквото. Вчера гласувахме заедно с тази система и мен ме срам от това нещо“, обяви той от трибуната на парламента.

Симеонов, въпреки че не беше запомнен с парламентарна дейност, е сред популярните депутати. Преди години той стана известен като участник в „Биг Брадър“.

Във визитката си за шоуто той се представи като по „Международен мениджмънт“, работещ като „трейдър; финансови инструменти и риск мениджър“ с интереси в политиката и татуировките, със „стандартни“ вредни навици. Нещото, без което не можел да живее? Икона на Света Богородица…

След като става популярен през 2015 като голям купонджия, няколко години по-късно той отново е участник в „брадъра“.„Реално влизам, защото искам да изживея истинската Къща на Big Brother, а не някакъв коптор с кокошки. …“, обяснява тогава мотивите си за повторно участие.

„В момента това, което направих беше абсолютно емоционално и от сърце. Не съм си подготвил никакви речи. Моята позиция е, че аз се записах в това нещо, за да се борим срещу системата и ме е срам, че вчера гласувахме със системата. Ако ще подкрепяме системата, това значи не е моят проект. Да, напускам групата на ИТН“, заяви към днешна дата в кулоарите на НС Кирил Симеонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ