Сгащиха Митева на влизане в НС, тя си отвори устата: Натискът върху наши депутати продължава

ива митева

Натискът върху депутати от „Има такъв народ“ продължава. Това стана ясно от думи на Ива Митева на влизане в сградата на Народното събрание.

„Не е допустимо да се изпращат SMS-и и да се звъни от министър-председателя на наши депутати. Най-малко може да го прави някой друг. Не знам в какви времена живеем, но разбирам, че се опитват да ги обработват. Това ще бъде до вота, когато и да се проведе той и до гласуването в сряда или четвъртък. Ще видим как ще гласуват колегите и дали някой се е поддал. Говори се, че ще има колеги, които ще се обърнат. Надявам се да няма такива”, каза тя.

Запитана дали от ИТН ще имат номинация за председател на НС, Митева отговори, че до колкото знае към момента нямат такава, предава НОВА.

„Ситуацията е изключително сложна и трудна и който и да бъде председател, ще му бъде изключително трудно. Това е най-трудното положение, в което може да бъде човек, защото трябва да стои срещу 239 човека и да се съобразяваш с всеки един от тях”, коментира тя.

„Има процедури и ред, които трябва да спазваме. Нека да не настройваме хората едни срещу друг. Днес чух, че съм мафия, чувам, че сме мафия. Аз доказателства за това не виждам. Не чувам имена на мафията. Нека да ги кажат, нека ги покажат и извадят доказателства. Ако сме мафия искам да питам коалиционните ни партньори защо не го казаха досега? Защо не изнесоха документите а сега го говорят? Много странно“, добави Ива Митева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ