Трансферен удар в ЦСКА! Гриша Ганчев води наш национал на „Армията“

Гриша Ганчев

ЦСКА проявява интерес към национала Васил Божиков, който обяви официално, че напуска Слован Братислава. Лично босът на клуба Гриша Ганчев е звънял на 34-годишния бранител, но интереси към него има и от други отбори, съобщава Блиц.

Божиков подписа със Слован през 2017 година и записа общо 156 мача за тима, в които реализира пет гола. През този период той попадна в идеалния отбор на сезона три пъти, спечели 4 шампионски титли и 3 пъти вдигна Купата на страната.

От сезон 2018/2019 Божиков стана постоянен капитан, а от клуба го определят като един от най успешните футболисти, носили капитанската лента на Слован в съвременната история.

.5 години… колко бързо си отидоха и колко хубави спомени ще ми останат. От първия ми мач, първата Ми купа с отбора срещу Ружомберок, откриването на новия стадион пред 22 000 фенове, 4 поредни шампионски титли и над 150 мача за Слован Благодаря на всички хора, с които работих през това време! Благодаря на всички хора, които подкрепиха мен и отбора!“, написа Васил, който у нас е носил екипа на Литекс.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ