Манолова поведе протест: Искаме оставката на Рашков! Аз поемем две полицейски управления

Бойко Рашков

Мая Манолова, жители на Полски Тръмбеш и Стражица искат оставката на Бойко Рашков заради закриване на полицейските управления в двете населени места. Недоволните жители блокираха движението на главния път София – Варна, на разклона за Стражица, съобщава boliarinews.bg

Пред тях Мая Манолова обяви, че поема защитата на двете полицейски управления и жалбите за закриването им вече са входирани.

„Ние ще защитаваме докрай нашето полицейско управление, уважаеми приятели. През последните 30 години се водят политики, в които малките населени места остават без институции и без възможности за живот. Бих приел тази реформа на МВР, ако бройките от нашето управление не отиваха в ОДМВР и РПУ-В. Търново. При нас са повече от 10 бройки! Тоест –там, където има се дава повече, а там, където няма, се отнема. Ние сме тук, за да кажем ,че повече няма да търпим такава политика. Не сме територия и обезлюдена ! За нас е неприемливо тази заповед на вътрешния министър да продължи да съществува в правния мир. Днес ясно казваме, че такова отношение повече няма да позволим, заяви Георги Чакъров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ