Поп-фолк фурията Преслава на косъм от фатална катастрофа: Павел рискува живота й

преслава

Преслава се озова на косъм от катастрофа в джипа на мъжа си Павел Лазаров, съобщава „България Днес“.

Аграрният специалист, почитател на високите скорости, предприе зрелищна маневра, от която на минувачите наоколо им се изправи косата от ужас. Павел навлезе в насрещното движение, тъй като не му се чакаше на опашката. В същото време от странична уличка излезе огромен тир и джипът на певицата се размина буквално на сантиметри от него. През това време Преслава, която бе в джипа до мъжа си, се стресна не на шега и дори се хвана за дръжката, за да се предпази от евентуален сблъсък.

Случката бе за секунди, но 37-годишната певица дълго след нея не успя да се успокои, а вълнението бе изписано на лицето й.

Зрелищният червен джип „Мерцедес“ G класа е нов за влюбената двойка. Цената му варира от 200 000 до 600 000 лева. Удоволствието да кара новия автомобил обаче не попречи на Павел Лазаров да предприема рискови маневри, каквито вече са му се случвали според близките му.

През 2021 г., февруари месец, мъжът на певицата попадна в сборен видеоклип на МВР с най-тежките пътнотранспортни произшествия в София за отминалата година. Именно тогава от СДВР публикуваха във фейсбук кадри от камери за видеонаблюдение, уловили катастрофи с десетки шофьори джигити, нарушили грубо правилата за движение. Сред тях се оказа и възлюбеният на Преслава, шпорещ с мощния си предишен джип, отново „Мерцедес“. От видеокадрите на СДВР се вижда как управляваното от Павел возило профучава с бясна скорост през кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Никола Вапцаров“ в София, преминава през трамвайната линия и предприема забранено изпреварване.

По време на опасната маневра обаче джипът е подпрян странично от сив автомобил, чийто шофьор се опитва да завие наляво към бул. „Никола Вапцаров“. При сблъсъка удареният автомобил се завърта няколко пъти, а джипът на Павел за малко да се преобърне, повдигайки се на две гуми, но все пак успява някак си да се задържи на пътя. Катастрофата по чудо завършва без жертви и тежко пострадали, а само с материални щети по двете возила. Въпреки тежките нарушения на Павел, заради които се случва катастрофата, няма данни от КАТ да са отнели книжката на възлюбения на Преслава.

Преди това, през лятото на 2020 г., Павел бе заснет от папараци да минава с бясна скорост с джипа си през затворен за ремонт участък на правителствения бул. „България“, но и тогава се разминал без санкция от КАТ, пишат медиите.

Татуираният мачо Павел Лазаров си пада и по гонките, става ясно от публикации в мрежата. Преди време той и мъжът на Софи Маринова – Гринго, си спретнаха гонка с бързи коли в Дубай. Двете двойки бяха на семейна почивка там и споделиха с последователите си в инстаграм забавни моменти от нея. Дори и на майтап, нощните гонки впечатлиха феновете на Преслава, които коментираха, че Павел трябва да е по-внимателен, когато вози любимата им певица, за да не се случи нещо с нея.

„Преди години тежка катастрофа отне живота на Румяна. Внимавай, Павка“, съветваха виртуалните приятели бизнесмена.

Самата Преслава не обича да шофира, макар да е добър водач. „След участия предпочитам да се отпусна и да не се напрягам, достатъчно изморена съм“, сподели в едно от видеата си певицата на въпроса коя е любимата й кола и сама ли се вози в нея. Именно заради това, преди да се появи Павел в живота й, певицата разполагаше със собствен шофьор.

През 2014 г. тя го освободи след грозен инцидент. На връщане от участие в Благоевград, след като оставил певицата, мъжът на име Сарафски минава през местна дискотека, за да се повесели с жена си и приятели. След танци и алкохол на корем той сяда в колата, за да се прибере. Кара с висока скорост и на кръстовището пред Централна гара помита 84-годишен възрастен мъж. Вместо да му помогне, той си тръгва с лимузината, а певицата се отказа от услугите му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ