Това боли! Слави Трифонов получи мощен удар от най-неочакваното място

Слави Трифонов

Структурите на партия „Има такъв народ“ (ИТН) в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията. Това се посочва в декларация на общинската структура на партията в Плевен, която бе разпространена днес, съобщава БТА.

От нея става ясно, че петте структури заявяват своята пълна подкрепа за министъра на младежта и спорта в оставка Радостин Василев и независимия вече депутат от 15-ти МИР – Плевен Деян Петков и канят Тошко Йорданов да посети Плевен, за да се „запознае с народната любов в нашия град, която вече срещна пред Народното събрание“.

„Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото.

Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души и с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци“, се казва още в декларацията.

В петък координаторите на ИТН в девет общини във Врачанско подадоха заявления за напускане на партията. Координаторът за Пловдив Красимир Дончев също е подал оставка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ