Бабите са му страст: Мистър България заби „златно момиче“ на 50г., с три деца и внуче

7 Dni Bulgaria19.06.2022
42

Мистър България 2005 Румен Георгиев заби една от златните ни гимнастички – Кристина Шикерова. Тя е многократна републиканска и балканска шампионка, успешна треньорка, основател на клуб по художествена гимнастика. Една от последните гимнастички на Нешка Робева, писа „Телеграф“.

Тази връзка в зряла възраст не би изненадала никого, ако не съществуваха няколко малки подробности. Кристина Шикерова е на близо 50 години, майка е на три деца и има едно внуче. Преди малко повече от година най-големият й син я прави баба, тогава тя е само на 48 години. Малко след това Кристина взима решение да прекрати семейния си живот и се разделя с половинката си. Повече от 20 години тя е омъжена за известен бизнесмен. От своя страна по-младият от нея Румен Георгиев е баща на един син.

Двамата влюбени очевидно не парадират с връзката си и тя най-вероятно щеше да остане в тайна още дълго, ако не беше снимка, която лично Шикерова сподели в социалните мрежи. Там златното момиче и новата й половинка са поканени на сватба като двойка.

Влечението на Мистър България към по-зрели жени датира от години, твърдят светските хроникьори. Майката на сина му също е няколко години по-голяма от него. Преди време името му бе свързано с Дарина Павлова, а според медии той и Павлова имали дългогодишна афера, но за това няма официално потвърждение. По-късно в медийното пространство излезе информация, че Георгиев е изживял бурна връзка и с по-голямата от него Камелия Воче, както и с известната преди години бизнесдама Меги Дерм.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ