ДПС взриви NOVA: Киро, Асен, Събев и Лорер с дисагите ли дойдоха, та така ламтят за власт и пари?

7 Dni Bulgaria19.06.2022
рамадан аталай

„Кирил Петков и Асен Василев питам бедни ли са. Транспортният министър Николай Събев и Даниел Лорер също. Не видях никой от тях да са дошли с дисагите от село, за да амтят сега за васт и пари на всяка цена. Тяхната логика и изказ от трибуната е с цел да вдигнат националистическия вот“.

Това каза Рамадан Аталай в предаването „На фокус“ по Нова Телевизия. Депутатът от ДПС заяви, че 150 млн. повече досега е платила държавата заради посредници за газа. Изведнъж се оказало, че „ние сме виновниците и мафията“.

„Има разложение на управляващото мнозинство. Виждате, че един премиер тръгна да обяснява, че ще говори с всеки народен представител за вота да гласуват по съвест. Мнозинството за свалянето на Никола Минчев не е онова мнозинство, което да може да управлява след като падне правителството. Още е много рано да се говори. Сложили сме тигана преди да сме уловили рибата“, отговори Аталай на въпроса дали е налице ново мнозинство в лицето на ГЕРБ, ДПС, „Възраждане“ и ИТН.

„Смятаме, че трябва да се мине през избори. „Продължаваме промяната“ не е в състояние да управлява държавата. Тя явно няма цел, визия и ориентация. Безпринципно действа Кирил Петков, а ИТН действа както им поставя нещата пред тях“, посочи народният представител.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ