Ивет Добромирова: Мислите си, че се освиркали Нинова, а й дадохте цялата власт! И сега е премиер

payimage-538153

В интерес на истината..

Някой дава ли си сметка каква тежест придобива Корнелия Нинова и БКП в правителството на Кирил Петков и Асен Василев при излизането от коалицията на един от партньорите?

Добре е да се замислите, че то реално става неин заложник. Не че досега не беше.

И още нещо минавам да напомня – Корнелия Нинова беше тази, която се среща с генерал Решетников във връзка със стратегията на Кремъл за избор на президент. Не Румен Радев.

И да, вие си мислите, че сте я освиркали, но я аплодирате. Вкарахте я в управлението. И сега искате да й дадете цялата власт.

Изобщо как изглежда оцеляването давате ли си сметка? С гласове на маргинали и политически шмекери, чието депутатско място е купено от някого и които бяха прозведени в морални герои за пример тези дни?! И как изглежда надеждата, че някой от копейките ще подкрепи правителството?

И като правителството оцелее, освен, че ше бъде в плен на Корнелия, ще зависи от гласовете на ГЕРБ за всяко парламентарно действие? Или на онези – горепосочените – купените (от предишните си господари, не от Кирил и Асен, те такива работи не правят) и копейките?

Ако наистина ви харесва това бъдеще, нямаме никакво бъдеще, пичове.

От Фейсбук профила на Ивет Добромирова, бивш шеф на пресслужбата на служебния премиер Марин Райков (2013 г.)



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ