Кирил Петков стяга кървави размирици и бой: Вкарва ни в гражданска война от страх

payimage-538154 (1)

Агонизиращото правителство стяга кървави погроми, за да се задържи на власт, предупреждава „Труд“. За същото алармират и източници на ПИК от службите за сигурност, според които сме на косъм от национална катастрофа.

За сряда, когато се гласува вотът на недоверие, анонимни профили на проправителствени тролове зоват в социалните мрежи да се нахлуе в Народното събрание и да се пребиват опозиционни депутати. Това е парола.

Има оперативни данни, че влиятелни олигарси и футболни босове разкешват солидно сред агитките и криминалните бригади, за да безчинстват в центъра на София, докато текат дебатите по вота. Всичко това ще бъде „облечено“ от превзетите БТВ, Нова и БНТ като „спонтанна изява на народа в защита на любимата власт“.

Същото вече се случи миналия четвъртък, когато народни представители от „Възраждане“, ГЕРБ и Има такъв народ бяха причаквани по ъглите около парламента и подлагани на вербален и физически натиск.

Кирил Петков се държи като диктатор. Създал си е собствена Оранжева гвардия от сопаджии, която да се разправя с всеки неудобен и инакомислещ, коментират потресени анализатори, които не помнят друг път в демокрацията правителство да е организирало „протести“ в своя подкрепа.

Притеснително е, че органите на реда и МВР са получили указания „отгоре“ да пасуват при размириците и да не защитават обществения мир. Това означава, че Народното събрание, както и опозицията, ще останат без никаква защита при евентуална агресия на ултраси, наети от режима на Кирил Петков и Асен Василев.

В същото време са предвидени и протестни действия на опозиционни групи. Идеята на властта е да се пролее кръв, за да има ответен повод за „затягане на колана“ и ескалация на напрежението.

Киро ни вкарва в гражданска война от страх, обобщават ситуацията коментатори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ