ВИДЕО! Нови кадри от “Парапетгейт“ разкриват тайното разхвърляно ложе на Киро и Лена

кирил петков

Скандалът със секс аферата на Кирил Петков и Лена Бориславова изглежда, че скоро няма да утихне. Миналия вторник ПИК показа луксозното любовното гнезденце на прелюбодейците, ситуирано в идеалния център на столицата-на метри от бул. „Витошка“. А ето, че през уикенда на сайта „Будна Варна“ се появи и ново. няколкосекундно видео от квартирата, която се отдава за малко над 100 лева на нощ.

Краткото клипче вече се разпространява и в социалните мрежи, озвучено с рефрена от едно от парчетата на напусналия четворната коалиция Слави Трифонов – „Ела, ела, не си жена, която може да е сама. Ела, ела, при мен ела, за да превърнем във ден нощта…“.

От новото видео се вижда, че тайният апартамент на премиера и говорителката му всъщност не е толкова просторен, колкото загатват снимките, с които се предлага под аренда в мрежата.

Зад входната врата е директно вестибюл с малка масичка за хранене за двама души. В ляво е кокетен кухненски бокс. Точно срещу вратата е и спалнята, за която зевзеците в социалните мрежи извиняват слабите ангели на премиера с уточнението „това сме го наели само за работа“.

„По-скоро са обсъждали предизборната програма и каква ще е функцията на Ленчето в правителството“, коментират с ирония потребители във Фейсбук.

Припомняме, че само няколко дни след датата, на която охранителната камера е засякла Кирил Петков, тогава служебен министър на икономиката, и Лена да влизат във въпросния апартамент, тя бе назначена в ББР за 14 хил. лева заплата.

„Значи, прочетох коментарите и на никой не му е направило впечатление, че мъжът дори и в чужбина не се е научил на кавалерство. Ако той отключваше сега нямаше да обсъждаме парапета и ръката му“, гаврят се фейсбукари с премиера-прелюбодеец.

Други пък осмиват Просто Киро и с парчето на Румънеца и Енчев „Пипни ме тук и тук, навсякъде ме пипай“, задето държавникът бара „парапета“ на Ленчето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ